Perşembe, 28 March 2024, 16.41 | Welcome Guest

My site

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Film indir » Tek Link Filmler » Tek Link Filmler » Karanlıklar Ülkesi 2009 Tr Dublaj
Karanlıklar Ülkesi 2009 Tr Dublaj
AlicanDate: Cumartesi, 01 May 2010, 17.17 | Message # 1
Private
Rütbe: Site Yöneticisi
Mesajları: 15
Awards: 0
Rep Puanı: 32767
Durum: Çevrimdışı

İlk “Karanlıklar Ülkesi”ndeki olayların bin yıldan uzun süre öncesinde iki doğaüstü ırk yaşam bulur; her iki ırk da ilk Ölümsüz olan Alexander Corvinus’un farklı oğullarının soyundan türer: Markus’un kanını taşıyan Vampirler zarif, aristokrat, kurnaz kan emiciler olurlar; William’ın kanını taşıyan Kurt adamlar ise içlerinde insanlıktan eser kalmamış, şiddete doymak bilmeyen, yırtıcı birer canavara dönüşürler. Vampirler bugün Macaristan’ın batısında kalan vahşi toprakların yönetimini ellerine geçirirler. Bunda üstün zekalarının, güçlerinin ve siyasi becerilerinin payı büyüktür. Ama yine de kurt adamlardan korkmaktadırlar çünkü kurt adamlar, her ne kadar organize olma ve kapsamlı düşünme yetisinden mahrum olsalar da, muazzam güçlü ve vahşidirler.

Sonraları bir başka genetik tesadüf güç dengesini tekrar değiştirir: Vampir kalesinde esir tutulan bir kurt kadın, insan görünümlü bir çocuk doğurur. Bu, olağanüstü güçlü vampir lideri Viktor’ın (Bill Nighy) evinde tutsak doğan ilk Lycan olan Lucian’dır (Michael Sheen). William Soyu’nu oluşturan ilk kurt adamların aksine, bu Lycan istediği zaman insan istediği zaman kurt adam şeklini alabilmektedir. Lucian’ın kanı Viktor tarafından yepyeni bir köle türü yaratmakta kullanılır. Bu köleler vampirlerin korunmasız oldukları gündüz saatlerinde işçi ve bekçi olarak kullanılırken, geceleri kurt adama dönüşmelerini engellemek için de boyunlarının çevresine gümüş dikenli tasmalar takılır.

Viktor, kölelerini, tabasını ve topraklarını demir yumrukla yönetir. Sevdiği iki şey vardır: Güç, ve güzel ama inatçı kızı Sonja (Rhona Mitra).
Link:

Code
http://hotfile.com/dl/39406367/6d9e997/Karanlklar_Ulkesi_2009-TR_DUBLAJ_BRrip_www.filmindirin.tk.avi.html
 
Film indir » Tek Link Filmler » Tek Link Filmler » Karanlıklar Ülkesi 2009 Tr Dublaj
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

İstatistikler